Terug

Strategie & verandering

Het succes van een project begint bij het bepalen van een juiste richting. Bij Clarity staat strategie voorop bij alles wat we doen. Elk project starten wij door samen met de klant op zoek te gaan naar de daadwerkelijke behoefte. Op een tikkeltje eigenwijze manier, zonder zomaar genoegen te nemen met de allereerste versie. Onze ervaren strategen en creatieve professionals gaan op zoek naar de achterliggende vraag. Je weet wel, de vraag achter de vraag. 

Onze diensten binnen deze expertise

Business enabling

De business consultants van Clarity kijken samen met jou naar de organisatiedoelstellingen van jouw bedrijf. Wij dagen je uit om afscheid te nemen van klassieke denkwijzen en om out-of-the-box te denken. Want wat is nou eigenlijk echt de behoefte van jouw klant? Wij brengen het voor je in kaart. Vervolgens maken we een voorstel hoe we de IT-oplossing willen implementeren. We schetsen met onze beschikbare kennis en ervaring een duidelijk beeld van hoe een situatie eruit kan komen te zien nadat een potentiële IT-oplossing is geïmplementeerd.

Project initiatie

Klanten, deadlines, presentaties, briefings... en het liefst allemaal tegelijkertijd! Clarity houdt van het managen en besturen van projecten en doet er alles aan om het project met succes te voltooien. Samenwerking met de klant is daarbij key. Tijdens de project initiatie gaat het over verwachtingen van de klant en brengen we het doel in kaart. 

Strategie

Mooie ideeën veranderen in goede resultaten wanneer ze gebouwd zijn op het fundament van een heldere strategie. Clarity doet onderzoek naar de organisatie, doelgroep en concurrenten om tot een passende strategie te komen. Altijd in samenwerking met de klant.