Terug

Groei & Optimalisatie

Je hebt het voor elkaar: een prachtige website met goeie content. Wat nu? Reken er maar op dat het spel nu pas begint. Clarity gebruikt verschillende tools om bezoekersaantallen, conversieratio en andere elementen in kaart te brengen. Vervolgens zorgen wij voor ervoor dat jouw online zichtbaarheid geoptimaliseerd wordt. 

Onze diensten binnen deze expertise

Meten is weten

De online marketeers voeren een nulmeting uit om waardevolle feedback te geven over jouw website of applicatie. Deze resultaten worden op een overzichtelijke manier in beeld gebracht door dashboards te gebruiken die ook voor de klant zichtbaar zijn. En dan? Wij gaan keihard aan de slag om jou op nummer 1 te krijgen. 

Online marketing & branding

Google ads, facebook advertising en SEO (search engine optimalisatie) zijn termen die bij Clarity dagelijks voorbij komen. Wij zorgen ervoor dat je niet alleen zichtbaar bent voor je doelgroep, maar dat je ook een goed verhaal hebt te vertellen. Door een sterke merkstrategie (branding) op te zetten kun jij je onderscheiden van concurrenten. Dat is waar Clarity goed in is: denken aan de kansen en mogelijkheden op lange termijn.