Terug

Digitalisering & IT

Webshops, platforms of applicaties? De ervaren developpers van Clarity draaien hun hand er niet voor om. Zij werken samen met onze copywriters, online marketeers en designers om altijd het beste product te leveren. Met het oog op de toekomst. 

Onze diensten binnen deze expertise

CMS & platform development

Clarity kiest voor systemen die passen bij de wens van de klant. We maken bijvoorbeeld gebruik van een headless content management systeem (CMS). Een systeem waarbij u zelf content kunt toevoegen aan de website die wij voor jou maken. Een andere optie is om voor een systeem te kiezen waarbij Clarity het managen van de content in handen houdt. De keuze is altijd aan de klant. Liever een platform die de interactie tussen jouw bedrijf en klanten vergemakkelijkt? Clarity biedt de oplossing. 

(Mobiele) Applicatie ontwikkeling


Een tof idee nodig voor een nieuwe app? Of loop je al jaren rond met een gouden idee voor een app maar heb je de juiste mensen nodig voor de uitvoering. Clarity kan voor het concept én de uitvoering zorgen. Of het nu gaat om een volledig zelfstandig werkende applicatie, een schil op een bestaand systeem of een koppeling tussen systemen om informatie uitwisseling efficiënter te maken. Met Design, gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en duurzaamheid staat op nummer 1.