Terug

Communicatie & Identiteit

Wie ben je en wat kom jij vertellen? O ja, en wie gaat jouw boodschap interessant vinden? De antwoorden op deze vragen vormen de essentie van de communicatiestrategie van een bedrijf. Clarity gaat tot het uiterste om erachter te komen wat de juiste strategie is voor onze klanten. Door een sterke merkidentiteit neer te zetten vindt jouw doelgroep makkelijker aansluiting bij jouw merk, product en diensten. 

Onze diensten binnen deze expertise

Content & Copywriting

Zoals Seth Godin (de godfather van marketing) zo mooi zegt: “Content Marketing is the only marketing left.” Hij bedoelde hiermee dat het essentieel is om relevante en waardevolle content voor de doelgroep te maken. Weg met irritante reclameboodschappen waar de doelgroep een hekel aan heeft. De copywriters en contentcreators van Clarity begrijpen dit en maken prachtige teksten, blogs, vlogs, video’s, foto’s en andere content. 

SEO

Search Engine Optimalisatie is anno 2019 een must voor elk bedrijf. Wil je hoog scoren in Google maar heb je geen idee op welke zoekwoorden je gevonden wordt? Onze online marketeers weten er wel raad mee. Hoe? Door zich in te leven in jouw doelgroep.

Campaigning

Als content het vuur is, dan is social media de benzine. Dé manier om je doelgroep te bereiken is de focus op Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Youtube en andere Social Media Kanalen. Clarity creëert niet alleen de content maar kan deze ook verspreiden door bijvoorbeeld Facebook Advertising in te zetten. 

Visual & audio content

Wanneer duidelijk is wat jouw boodschap naar de doelgroep moet zijn, zorgen wij voor passende Visual of Audio content. Video is een krachtige vorm van communicatie. Bovendien kan je jouw video’s makkelijk verspreiden over verschillende kanalen. Daarnaast onderscheidt Clarity zich door het produceren van muziek. Handig voor het ontwikkelen van een soundlogo, bedrijfsfilm of een ander creatief concept. 

Concept en design

Na onderzoek en het vaststellen van de strategie volgt het concept en het design. Clarity ontwerpt producten en diensten die er niet alleen strak uitzien maar in de eerste plaats gebruiksvriendelijk zijn. Je hebt niets aan een prachtige website die lastig te navigeren is. Het multidisciplinaire team van Clarity denkt met je mee over het concept, UX Design en UI Design.