Makelaardij

Voor veel makelaars ligt er in de huidige markt een grote uitdaging: het aanbieden van genoeg woningen. De vraag naar huizen is immers hoger dan het aanbod. Daarnaast is een vaak gehoorde wens van makelaars dat ze willen weten hoe een huis beter in de markt gezet kan worden om zo de waarde van het huis beter naar voren te laten komen. Herkenbaar? Clarity is in staat om u hierbij te helpen!

Verhogen aanbod huizen
Als het verkopen van een huis niet tot nauwelijks problemen met zich meebrengt, kan de groei van een makelaar beperkt worden door het beperkte woningaanbod. Daarom heeft Clarity een concept ontwikkeld dat perfect aansluit bij makelaarskantoren die niet in hun groei geremd willen worden. Met dit concept zijn wij in staat om personen binnen uw doelgroep en regio te bereiken die u op dit moment nog niet kunnen vinden, omdat ze wél geïnteresseerd zijn, maar nog niet actief op zoek naar een makelaarskantoor voor hun huis.

Op deze manier zorgen we dat groei niet beperkt wordt door het aanbod. Sterker nog, wij zorgen ervoor dat u kunt doen waar u het beste in bent. Een perfecte combinatie! Wij zijn zo zeker van onze zaak dat u enkel betaalt voor de waardevolle leads die wij aandragen.


Waarde huizen
Zodra u klanten hebt, is het van belang om de waarde van de desbetreffende woning goed naar voren te laten komen. Foto’s en tekst helpen hier goed bij, echter, in sommige gevallen is juist een video bepalend om de verkoopadvertentie compleet te krijgen. Middels zo’n video kan beleving overgebracht worden die bij foto’s en tekst ontbreekt. Onze videospecialisten helpen u hierbij. Zo doen wij beide waar wij goed in zijn, u als makelaar en wij als contentspecialisten.

Kortom: Wij helpen u graag met het vergroten van uw woningaanbod en/of het goed naar voren brengen van de waarde van uw woningen. Geïnteresseerd en wilt u graag een team vormen met Clarity? Neem dan contact met ons op!